Întrebări și situații frecvente

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

Cum comand?

După ce ai ales cantitatea și produsele dorite, le adaugi în coș si continui cu check-outul. Ulterior, ne vom ocupa de procesarea și înregistrarea comezii și te vom instiinta referitor la statusul acesteia. 

În cât timp se livrează comanda ta?

Procesarea și livrarea comenzii diferă atât de perioada( Sarbatori, Black Friday, etc) sau condițiile de mediu si anotimp, cât și de modalitatea de livrare aleasă. În mod normal, livrarea se face în 1-2 zile lucrătoare. 

Cum plătesc?

Plata se poate efectua prin plata online cu cardul prin intermediul site-ului ( procesatorul de plati EuPlatesc.ro), prin OP bancar sau prin ramburs la curier. Noi colaboram cu firmele de curierat- Nemo, Sameday, DPD, Urgent Cargus, etc

Cum pot anula comanda?

Pentru anularea comenzii, vă rugăm să ne comunicați acest lucru prin e-mail, telefonic, sau prin intermediul formularului de retur de pe site. 

Email: [email protected]

Telefon: 0799969559, 0724855811

Cum se livrează comanda?

Comanda va fi livrată prin curier odată ce coletul este pregătit, durata de procesare a comenzii nefiind mai lunga de 1 zi, exceptand perioada de weekend in care poate ajunge la maxim 2 zile.

Ce se întâmplă dacă am comandat un produs greșit?

Dacă ai comandat un produs greșit, îl poți returna în cazul în care este conform cu starea sa initiala de achizitie, nu a fost deteriorat, rupt, etc. Îl poți schimba cu un alt produs de aceeași valoare sau poti cere restituirea sumei platite. În cazul în care, dorești restituirea banilor, te rugăm să ne contactezi și să ne oferi un cont bancar unde se va efectua plata. Restituirea contravalorii comenzii se efectuează în maximum 14 zile lucrătoare de la primirea produsului si verificarea acestuia.

Am câteva idei si sfaturi pentru voi. Cum vă pot contacta?

Ne bucurăm de fiecare dată când cineva doreste sa ia legatura cu noi. Acest aspect ne ajută să ne perfectionam si sa crestem alaturi de voi, clientii nostrii. Îți mulțumim pentru interesul tau vis-a-vis de lumea Luxury Anis si te invitam sa impartasesti orice idee, sfat, sugestie, pe adresa noastra de mail, pe wup, sau sa interactionezi cu noi pe Instagram, Facebook, Pinterest.

Te asteptam cu mare drag!

Echipa Luxury Anis  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.