In cazul in care doriti sa returnati o comanda, va rugam sa completati formularul de mai jos in care sa ne furnizati datele solicitate, respectiv numele si prenumele, asa cum apar pe comanda plasata, numarul de comanda pe care il regasiti in contul clientului sau numarul facturii si data, contul IBAN in care sa returnam contravaloare comenzii (in maxim 14 zile calendaristice), precum si datele de contact, respectiv telefonul si emailul.
Mentionam ca toate produsele returnate trebuie sa fie in stare identica primirii, fara urme de purtare, uzura, deteriorare de orice fel si sa fie insotite de factura primita si solicitarea sa fie facuta in termenul de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii comenzii, conform OUG 34/2014.
In cazul in care doriti sa discutati direct cu un reprezentant LuxuryAnis.ro cu privire la returul produselor, puteti suna la numerele afisate pe site, respectiv 0724855811, 0799969559, intre orele 09:00 si 17:00, luni-vineri. Daca doriti sa trimiteti un email, o puteti face la adresa [email protected]
Indiferent care este metoda aleasa pentru informare, solicitarea trebuie facuta prin completarea si trimiterea formularului de mai jos.
Important: in cazul unei reclamatii, produsele nu se pot restitui direct agentilor de livrare.
Asigurati-va ca returul se face la adresa – Strada Locotenent Economu 30, Judet Constanta, Oras Constanta, Societatea Luxury Anis SRL.
Nu ridicam colete trimise prin Posta Romana, la oficiul postal! Nu trimiteti prin Posta Romana!
Responsabilitatea chemarii curierului si trimiterii coletului de retur catre Luxury Anis SRL cade in sarcina dvs, inclusiv plata acestuia.
Multumim frumos!
Luxury Anis Srl.

*Prin completarea Formularului de Retur sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale conform GDPR.