Cum platesc?

Preturile produselor Luxury Anis Store, sunt cele care apar in magazinul nostru online www.luxuryanis.ro si sunt exprimate in LEI (RON), TVA inclus. Pretul se refera la o singura unitate de produs si include toate taxele legale. Livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei, pentru orice comanda, incepand de la suma de 150 lei valoare produse comandate, iar pana in cuantumul sumei de 150 lei, costul livrarii este de 15 lei TVA inclus.

Promotie luna Decembrie 2023!!! Livrare gratuita pentru toate produsele aflate in magazinul nostru.

Livrarea este gratuita pe teritoriul Ungariei, Poloniei, Greciei, Bulgariei, Slovaciei, pentru orice comanda, incepand de la suma de 500 lei valoare produse comandate, iar pana in cuantumul sumei de 500 lei, costul livrarii este de 33 lei( fara TVA). Livrarea este gratuita pe teritoriul Olandei, pentru orice comanda, incepand de la suma de 900 lei valoare produse comandate, iar pana in cuantumul sumei de 900 lei, costul livrarii este de 62 lei( fara TVA). Pentru aceste tari, nu este posibila decat modalitatea de plata cu cardul bancar, sau transfer bancar.

Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura fiscala, ce va fi trimisa beneficiarului comenzii in format electronic, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii, conform legii nationale.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

  • Ramburs curier- doar pentru Romania (in numerar): se achita cash contravaloarea comenzii in momentul livrarii de catre curier. In cazul facturilor pe firma, va rugam sa solicitati curierului chitanta pentru valoarea platita cash.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau ING WEBPAY(Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!. Daca veti alege metoda de plata Online prin card bancar, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro – daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure, elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Luxury Anis( Luxury Anis Srl) , nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
  • Prin transfer bancar daca alegeti la modalitate de Plata : „Plata cu OP”(ordin de plata). Daca alegeti acest tip de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi un email cu datele necesare efectuarii plătii, denumire societate, banca si cont bancar. Vă rugăm frumos să mentionati la detalii, pe ordinul de plată, numarul comenzii dumneavoastră. Coletul dumneavoastra va fi trimis atunci cand vom fi anuntati de serviciul de banking ca s-a efectuat Plata. Insa, daca doriti sa va livram mai repede comanda, va rugam sa ne trimiteti pe mail dovada platii ([email protected], [email protected]). In cazul platilor electronice, societatea noastra, Luxury Anis Srl, nu este/nu poate fi facuta responsabila si vinovată pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre dumnevoastra, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul), sau alte situatii neprevazute,etc.
  • Plata produselor din subcategoria ,,Seturi Lenjerie pat din matase naturala Mulberry”, apartinand Colectiei Accesorii Matase, se vor putea achita numai cu ordin de plata sau card, varianta ramburs curier nefiind eligibila. 

      

Multumim pentru intelegere.

Contactați-ne la: +40724855811, +40799969559

Email: [email protected]

SC. Luxury Anis Srl S.R.L., J13/723/2021, Cod unic de inregistrare – 43843946

Str. Locotenent Economu nr. 30, Constanta, Romania5