Termeni și condiții Promotia Livrare Gratuita

 

1. Promoție– pregătită de către S.C Luxury Anis SRL sub numele de: Livrare Gratuita și se referă la achiziționarea a minim 1 produs din site, la care se va oferi livrare gratuita, acest demers al cumparatorului putand fi realizat in etapa in care are deja in cos minim 1 produs.

2. Magazinul online LuxuryAnis.ro – locul de vânzare al produselor este site-ul www.luxuryanis.ro
3. Participantul la Promoție – orice persoană cu vârstă de peste 13 ani, care a obținut acordul părinților sau al tutorilor cu excepția cazului în care un astfel de acord nu este obligatoriu prin lege, și care acceptă termenii și condițiile acestui Regulament.

§ 3
Reducerile din promoție vor avea loc în magazinul online: www.luxuryanis.ro.

§ 4
Promoția se supune următoarelor reguli:
1. Participantul la promoție are întâi dreptul de a participa la Promoție și nu obligația;
2. O condiție esențială pentru Participantul la Promoție este să achiziționeze, de pe www.luxuryanis.ro cel puțin 1 articole din magazin, indiferent de pret.  Promoția constă în: Participantul care achiziționează cel puțin 1 produs participant la promoție, va beneficia de livrare gratuita.
3. Nu exista nici un cupon promotional, cumparatorul nu trebuie decat sa adauge 1 produs in cos.
4. Produsele cumpărate sub termenii și condițiile acestei promoții pot fi returnate în mod normal sub incidenta politicii de returnare a site-ului luxuryanis.ro.

§ 5
1. Promoția poate fi combinată cu alte promoții, reduceri, rabaturi, etc.
2. Promotia se va desfasura exclusiv doar pentru achizitii online efectuate in Romania, ca destinatie de livrare.

§ 6
Promotia va avea valabilitate din data de 07.12.2023, ora 23.12 pana la data 01.08.2024. Toate achizitiile realizate inainte de intervalul mentionat ca data de activare a ofertei nu fac subiectul prezentei promotii.

§ 7
Organizatorul are dreptul de a anula, modifica, extinde sau scurta durata Campaniei Promoționale, fără a oferi motive prin publicarea informațiilor pe site-ul www.luxuryanis.ro.

§ 8
Orice eventuale reclamații legate de cursul Acțiunii Promoționale, Participantul la Acțiunea Promoțională este obligat să le sesizeze în scris, în termen de 3 zile de la dată achiziționării produsului sau încercării de a o achiziționa, la: S.C Luxury Anis Srl, sediul Strada Locotenent Economu 30, Constanta, pe adresa de mail [email protected], tel 0724855811, sau sa completeze formularul de contact din site, pentru a examina veridicitatea plângerii sau a cererii.

§ 9
În cadrul Campaniei Promoționale, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică prezentul Regulament. Modificarea întră în vigoare de la dată plasării informațiilor scrise relevante pe site-ul web pe site-ul www.luxuryanis.ro.

§ 10
1. Organizatorul nu este responsabil pentru litigiile care decurg din motive imputabile unei terțe părți.
2. Organizatorul pune la dispoziție Regulamentul Acțiunii Promoționale pe site-ul www.luxuryanis.ro.
3. Orice solicitări privind prelucrarea, încălcarea sau presupusă încălcare a datelor cu caracter personal ar trebui să fie direcționate către Departamentul de relații cu clienții al operatorului de date într-unul dintre următoarele moduri:
a) Trimițând un mail la: [email protected]
b) Prin poștă la: S.C Luxury Anis Srl, Str Locotenent Economu 30, Constanta
c) Sau prin telefon- 0724855811
d) Completand formularul de contact din site www.luxuryanis.ro

Va multumim!!!