Returnarea produselor

Conform Legii nr. 449/2003, actualizata in 2008 si OG. 34/2014, puteti returna unul sau toate produsele cumparate din magazinul nostru online, in termen de 14 zile de la primirea fizica a produsului, fara penalitati sau invocarea unui motiv.  Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa receptionarea coletului in bună stare si verificarea continutului acestuia.
Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului( nu acceptăm returnare prin Posta Română), clientul fiind cel care suporta costul returului.
Returnarea contravalorii produsului se va face de catre Luxuryanis.ro prin Virament bancar- OP, din contul Luxury Anis SRL- firma care operează Luxuryanis.ro, in contul clientului (tranzactia se proceseaza in termen de 3-5 zile lucratoare, de la primirea produsului/produselor returnate).
Nu acceptam colete cu ramburs. Nu avem din pacate această posibilitate.
Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne transmiteti fie prin email sau prin formularul de contact, un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.
Neridicarea/refuzul de a accepta coletele comandate sau returnarile repetate, vor fi considerate un motiv pentru care societatea noastra isi poate rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.  Clientul S.C Luxury Anis S.R.L( luxuryanis.ro), nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
– produsul nu a fost achizitionat din magazinul nostru online www.luxuryanis.ro.
– notificarea de returnare are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, incepand de la ziua  predarii catre dumneavoastra a coletului catre curier.
– produsul returnat a fost purtat sau deteriorat.

Ce trebuie sa faceti in cazul unui retur ?

Sa ne notificati intentia de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail: [email protected], document livrat cu curierul etc, prin formularul de contact de pe site, formularul de retur), in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor.
Sa le ambalati corespunzator, astfel incat pe parcursul transportului sa nu se deterioreze. Recomandam utilizarea ambalajelor in care le-ati primit, deoarece accesoriile din matase, ambalate necorespunzator, se pot sifona si deteriora complet.
Alegerea curierului, achitarea taxei de transport pentru coletul returnat, precum si riscurile posibile de deteriorare sau pierdere, vor fi asumate de dumneavoastra.
Adresa pe care trebuie sa o completati pentru coletul care va fi returnat este : S.C. Luxury Anis SRL, Constanta, Str. Locotenent Economu, Nr. 30, telefon: 0724855811 sau 0799969559.

Vă multumim!!!

Luxury Anis Store
Luxury Anis SRL,  CUI 43843946, J13/723/2021
Strada Locotenent Economu 30, Constanța, România
Tel +40724855811, +40799969559