Cum cumpar? 

Puteti cumpara produsele dorite din magazinul nostru online luxuryanis.ro, alegand una din urmatoarele modalitati:


1. Comanda online
2. Comanda telefonica 
3. Comanda prin e-mail

  • O mare parte din accesoriile noastre se gasesc in stoc propriu, mai exact produsele care se afla in categoria Colectia Accesorii Matase si Colectia Accesorii Piele, respectiv pot fi livrate cu curier national, in cel mult 1-2 zile lucratoare.
  • Produsele care se afla in asteptare( backorder), ex- Seturi lenjerie pat din matase naturala Mulberry, nu sunt pe stoc, dar se pot comanda. Pentru acestea, termenul de livrare este de 20-25 zile lucratoare.
  • Magazinul nostru foloseste cupoanele de promotie/discount, in vederea fidelizarii clientilor. Numai un singur cupon poate fi folosit la check-out, in vederea aplicarii la cosul final de cumparaturi, chiar daca dumneavoastra dispuneti de mai multe cupoane, veti alege un singur cupon, pentru a fi folosit la check-out si implicit la finalizarea comenzii. Deasemenea, cupoanele sunt setate pentru a fi folosite doar o singura data per achizitie/client.

1. Comanda online: 

  • Se poate realiza atat prin crearea unui cont de client, cat si fara inregistrare.
  • Dupa ce adaugati produsul in cosul de cumparaturi, puteti finaliza comanda completand sau confirmand datele de livrare cerute in pagina de finalizare a comenzii.
  • Daca doriti sa faceti factura pe societate, va rugam comunicați-ne in scris la note comandă, sau trimițându-ne un mesaj, fie pe w-up( aveți link pe site), fie prin formularul de contact.
  • Inainte de confirmarea comenzii, veti bifa campul „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile”.
  • Un rezumat al comenzii dumneavostra va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare.

2. Comanda telefonica sau w-up: 

Va rugam sa ne contactati la numarul de mobil : 0724855811 sau : 0799969559, in intervalul 9:00-17:00.

3. Comanda pe e-mail: 

Comenzile pot fi trimise pe adresele: [email protected], precizand tipul si codul produsului, adresa de facturare (daca e diferita de cea de livrare), datele complete de livrare: nume, adresa, telefon, e-mail si modalitatea de plată aleasă.

Contactati-ne telefonic: 0724855811/0799969559
Email: [email protected]
S.C. Luxury Anis S.R.L, CUI 43443946, J13/723/2021
Str. Locotenent Economu Nr. 30, Constanța, Romania