De ce să aleg mătasea naturală?

Mătasea iși are originile în Asia, mai exact în China antică, fiind considerată una dintre cele mai exclusiviste țesături din lume. Mătasea este considerată pe bună dreptate regina textilelor, datorită proprietăților sale extraordinare, din care vom menționa doar cateva:

  • Moale dar puternică, ușoară și elegantă, mătasea este foarte adaptabilă și posedă multe virtuți care o fac extrem de valoroasă.
  • Va menține răcoare în timpul anotimpurilor calde, primavara, vara și cald iarna.
  • Un alt atu al mătasii este faptul că elimină umezeala.
  • Deasemenea, articolele țesute din mătase vopsite își păstrează culoarea pentru perioade lungi de timp.
  • Matasea naturală, mai exact proteina de mătase, conține 18 din cei 22 aminoacizi cunoscuți, fiind considerată una din cele mai importante și bogate proteine, cu un rol semnificativ în îngrijirea pielii și părului.
  • Mătasea este hipoalergenică; nu atrage acarienii și este un respingător natural de ciuperci.

În concluzie, sunt foarte mulți factori decizionali care te pot determina să alegi un produs sau un accesoriu din mătase naturală, începând de la proprietățile eco-hipoalergenice ale mătăsii și până la aspectele ce țin de calitatea incontestabilă a acestei regine a tuturor textilelor.

Vă invit să accesați Colecția noastră de accesorii mătase, o colecție ce include foarte multe accesorii premium, foarte variată si cu unul dintre cele mai bune raporturi preț-calitate.

Keep in touch!

Adrian Serban – Marketing Specialist

Vom reveni și cu alte articole în curând!

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.