Termeni și condiții Promotia Campanie Vara 2024

 

1. Promoție– pregătită de către S.C Luxury Anis SRL sub numele de Campanie Vara 2024:  și se referă la achiziționarea a minim 1 produs/produse din site la o valoare minima de 1000 lei, la care se va oferi un discount de 20 % oferit de catre Partenerul nostru Vilele Liliana Mamaia Nord, pentru orice sejur achizitionat la acesta de minim 5 nopti, pe toata durata sezonului estival 2024( maxim pana la 1 septembrie 2024). Site-ul Partenereului nostru Vilele Liliana Mamaia Nord este vww.vileleliliana.ro.

2. Magazinul online LuxuryAnis.ro – locul de vânzare al produselor este site-ul www.luxuryanis.ro
3. Participantul la Promoție – orice persoană cu vârstă de peste 13 ani, care a obținut acordul părinților sau al tutorilor cu excepția cazului în care un astfel de acord nu este obligatoriu prin lege, și care acceptă termenii și condițiile acestui Regulament.

§ 3
Reducerile din promoție vor avea loc în magazinul online: www.luxuryanis.ro.

§ 4
Promoția se supune următoarelor reguli:

1. Participantul la promoție are întâi dreptul de a participa la Promoție și nu obligația;

2. O condiție esențială pentru Participantul la Promoție este să achiziționeze, de pe www.luxuryanis.ro cel puțin 1 produs,sau mai multe produse din magazin, la o valoare de achizitie minima de 100o lei.  Promoția constă în: Participantul care achiziționează cel puțin 1 produs, sau mai multe produse, de valoare minima 1000 lei, va beneficia de un discount de 20% oferit de partenerul nostru Vilele Liliana*** Mamaia Nord la achizitia ulterioara a unui sejur de minim 5 nopti cazare, pe toata durata sezonului estival 2024( dar nu mai tarziu de 1 septembrie 2024).

3. Nu exista nici un cupon promotional, cumparatorul nu trebuie decat sa efectueze achizitia de produse in valoare de minim 1000 lei. Dupa achizitie, cumparatorul va fi contactat de catre agentul Luxury Anis Store, pentru a-si exprima sau nu disponibilitatea de a achizitiona sau nu sejurul de la partenerul nostru Vilele Liliana*** Mamaia Nord. Cumparatorul ne poate si contacta in vederea revendicarii discountului si verificarii in prealabil a disponibilitatii partenerului Vilele Liliana. Oferta este disponibila in limita disponibilitatii pe care o va comunica Partenerul Vilele Liliana, in urma comunicarii de catre Luxury Anis a perioadei solicitate de catre cumparator. In situatia in care perioada solicitata nu este disponibila poate solicita si primi o perioada diferita de cea ceruta initial.

4. Produsele cumpărate sub termenii și condițiile acestei promoții pot fi returnate în mod normal sub incidenta politicii de returnare a site-ului luxuryanis.ro.

§ 5
1. Promoția poate fi combinată cu alte promoții, reduceri, rabaturi, etc.
2. Promotia se va desfasura exclusiv doar pentru achizitii online efectuate in Romania, ca destinatie de livrare.

§ 6
Promotia va avea valabilitate din data de 05.07.2024 pana la data 15.07.2024. Toate achizitiile realizate dupa intervalul mentionat ca data de activare a ofertei nu fac subiectul prezentei promotii.

§ 7
Organizatorul are dreptul de a anula, modifica, extinde sau scurta durata Campaniei Promoționale, fără a oferi motive prin publicarea informațiilor pe site-ul www.luxuryanis.ro.

§ 8
Orice eventuale reclamații legate de cursul Acțiunii Promoționale, Participantul la Acțiunea Promoțională este obligat să le sesizeze în scris, în termen de 3 zile de la dată achiziționării produsului sau încercării de a o achiziționa, la: S.C Luxury Anis Srl, sediul Strada Locotenent Economu 30, Constanta, pe adresa de mail [email protected], tel 0724855811, sau sa completeze formularul de contact din site, pentru a examina veridicitatea plângerii sau a cererii.

§ 9
În cadrul Campaniei Promoționale, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifică prezentul Regulament. Modificarea întră în vigoare de la dată plasării informațiilor scrise relevante pe site-ul web pe site-ul www.luxuryanis.ro.

§ 10
1. Organizatorul nu este responsabil pentru litigiile care decurg din motive imputabile unei terțe părți.
2. Organizatorul pune la dispoziție Regulamentul Acțiunii Promoționale pe site-ul www.luxuryanis.ro.
3. Orice solicitări privind prelucrarea, încălcarea sau presupusă încălcare a datelor cu caracter personal ar trebui să fie direcționate către Departamentul de relații cu clienții al operatorului de date într-unul dintre următoarele moduri:
a) Trimițând un mail la: [email protected]
b) Prin poștă la: S.C Luxury Anis Srl, Str Locotenent Economu 30, Constanta
c) Sau prin telefon- 0724855811
d) Completand formularul de contact din site www.luxuryanis.ro

Va multumim!!!